Portfolio

Markant Uden evenementenhal

We hebben aan een aanbesteding mogen meedoen voor de nieuwe evenementenhal te Markant Uden. Daar we een startend bedrijf zijn is de financiering moeilijk te realiseren in de deze tijd. We hebben met Maarten Prinssen, directeur van Markant, een prachtige regeling kunnen treffen. Gesteund door het theaterpersoneel hebben wij de opdracht mogen werven met een order grootte van €180.000 euro.

Tijdens de gesprekken met Maarten zijn we tot een fantastische regeling kunnen komen. De opdracht grootte is opgedeeld in termijnen waarbij wij konden factureren gedurende de opdracht verstrekking en oplevering. Deze betalingen werden binnen de 8 dagen betaald na aftrek van een betalingskorting. Er was al een bedrag van ruim €160.000 euro  betaald voor we met de eigenlijke montage aanvingen.

Tegenover dit bedrag was geen enkele garantie afgegeven, deze ging alleen op vertrouwen. Deze werkwijze is iets wat je tegenwoordig niet vaak meer meemaakt. Wat wel een feit is is dat Markant Uden ons door de moeilijk financiële periode heeft heengetrokken. Hiervoor blijven we Maarten Prinssen altijd dankbaar.

Uden is er klaar voor.


Odeon Zwolle

Na een grondige revisie kan deze schaarlift ook weer gebruikt worden in schouwburg Odeon in Zwolle. Deze schaarlift heeft een volledige nieuwe opknapbeurt gehad met daar bovenop een roestvrije behandeling. Het ziet er weer als nieuw uit.

deSingel Antwerpen

Instrumentenlift geplaatst in deSingel in Antwerpen. Het speciale aan deze lift is dat er een putdiepte is van maar 12cm. Hiervoor hebben wij deze lift ontworpen zodat er geen putdiepte nodig is.

cc. De Adelberg Lommel

In cc. de Adelberg in Lommel werd een trekkenwand installatie geplaatst die bestaat uit 12 elektrisch aangestuurde trekken. Deze worden aangestuurd door onze nieuwste software de Sencillo. Dit is een eenvoudig te bedienen software speciaal ontworpen voor de kleinere installaties. Deze kan zich uitbreiden tot 40 trekken. Het is zo ontworpen dat je altijd zicht op je werk moet hebben. Er mag hierbij niet bewogen worden boven mensen.

De Kluis Ommel

In de nieuwbouw van De Kluis in Ommel hebben ze nu ook een knus theater. Deze bestaat uit een filmdoek, achterdoek, een zestal poten, een voordoek en verschillende ophangbuizen. Ook leverde wij hier de verlichting zodat er in Ommel een mooie performance kan gegeven worden.